Alla erbjudanden

Planerar du för en shoppinghelg i Göteborg, en romantisk weekend, semester på västkusten eller ett besök till Liseberg? Våra hotellpaket är komponerade för att du ska få en riktigt härlig vistelse hos oss i Göteborg. Läs mer om våra erbjudanden nedan.

Våra mest populära erbjudanden

I filmens värld

Från 1045:-/vuxen & 345:-/barn
Hôtel Eggers har blivit lite av ett filmhotell där ett flertal filmer har spelats in. Boka vårt matinépaket och bo en natt i ett av våra vackra rum. Bubbel och biobiljett ingår.
Måndag–fredag
PureSpa på Hagabadet Drottningtorget

Eggers på Haga

Från 1045:-/person
Boka en hotellövernattning hos oss tillsammans med en skön spaupplevelse på Hagabadet Drottningtorget, bara ett stenkast från oss.

Eggerspaketet

Från 1245:-/person
Kombinera en mysig hotellweekend med sköna dagar i Göteborgs city. I paketet ingår en 3-rättersmiddag, övernattning och frukost.
Övriga erbjudanden

15 jan, 19 feb & 19 mars
skaldjur med champagne på hotell eggers restaurang i göteborg

La belle époque

Från 1345:-/person (695:- enbart middag)
Gör som i Paris under "la belle époque" – låt skaldjur och vin flöda till toner av vacker pianomusik. Middag med skaldjursplatå, övernattning och frukost.
26 feb, 12 mars & 23 april
Smoke rings sisters

Jazz på Eggers

Från 1845:-/person (995:- enbart middag)
Jazz- och swingtrion Smoke Rings Sisters slår klackarna i taket i en musikalisk tidsresa. Middag, underhållning, övernattning och frukost. Går även att boka enbart middag & show.
Fredag & lördag
Afternoon tea på Hotell Eggers i Göteborg

Lilla London

Från 1245:-/person
Boka en övernattning mitt i "Lilla London". I detta paket ingår en engelsk drink, vår mysiga afternoon tea, övernattning och frukostbuffé.

Sköna söndag

Från 845:-/person
Njut av stillheten som råder en söndag i Göteborg. Övernattning med charkbricka och vin. Välj till spa på Hagabadet för en extra skön vistelse.
champagne i hotellrum superior med balkong på eggers hotell i göteborg

Hemma på Eggers

Från 945:-/vuxen & 500:-/barn
Streama favoritserien eller ta med dig den där boken du aldrig hinner läsa. Du får popcorn och bubbel på rummet, valfri rätt från vår à la carte-meny, övernattning och frukost.
"Boken om Eggers" som gåva

En sann historia

Från 1145:-/person
Känn dig som en celebritet hos oss på Eggers. Ät en god middag i vår restaurang, bo i ett av våra finaste rum och avnjut frukosten i restaurangen med utsikt över Drottningtorget.
Petits i restaurangen på Hotell Eggers

Les Petits

Från 845:-/person
Dröm dig bort till sekelskiftets Paris ett dygn. Njut av ett glas vin och goda smårätter "petits" i vår unika miljö. I paketet ingår övernattning och frukostbuffé.
14 feb
Hotellrum 136 jussi björling executive på Eggers i Göteborg

"L'amour" – Alla hjärtans dag

Från 1245:-/person
Fira alla hjärtans dag med en romantisk hotellvistelse i Göteborg. Mousserande vin och choklad på rummet, 3-rättersmiddag och frukostbuffé. Går även att boka enbart middag.
Fredag & lördag
ostron i restaurang på hotell eggers i göteborg

Romantisk weekend

Från 1445:-/person
Njut av en romantisk hotellnatt i Göteborg med mousserande vin, ostron och 3-rättersmiddag i vår anrika restaurang.
Champagnefrukost roomservice Hotell Eggers

Bröllopsnatt

Från 1145:-/person
Fira bröllopsdagen eller första natten som gifta i ett av våra finaste rum. Champagne och choklad på rummet vid ankomst, champagnefrukost och utcheckning lite senare.