Alla erbjudanden

Planerar du för en shoppinghelg i Göteborg, en romantisk weekend, semester på västkusten eller ett besök till Liseberg? Våra hotellpaket är komponerade för att du ska få en riktigt härlig vistelse hos oss i Göteborg. Läs mer om våra erbjudanden nedan.

Våra mest populära erbjudanden

dubbelrum nr 127 superior med balkong på eggers hotell i göteborg

Eggerspaketet

Från 1295:-/person
Kombinera en mysig hotellweekend med sköna dagar i Göteborgs city. I paketet ingår en 3-rättersmiddag, övernattning och frukost.
10 FEB–11 MARS
Fondue på verandan Eggers restaurang & bar

Eggers en Suisse

Från 1395:-/vuxen & 550:-/barn
Checka in på hotell i Göteborg – njut av atmosfären, staden och en härlig ostfondue – som om du vore i de Schweiziska Alperna. Även frukost och picknick ingår i paketet.
11 mars & 15 april
Smoke rings sisters

Jazz på Eggers

Från 2045:-/person (1095:- middag & show)
Jazz- och swingtrion Smoke Rings Sisters slår klackarna i taket i en musikalisk tidsresa. I paketet ingår middag, underhållning, övernattning och frukost.
Övriga erbjudanden

28 jan, 18 feb, 18 mars
skaldjur med champagne på hotell eggers restaurang i göteborg

La belle époque

Från 1495:-/person (750:- enbart middag)
Gör som i Paris under "la belle époque" – njut av det ljuva livet – låt skaldjur och vin flöda i sällskap av goda vänner. Middag med skaldjursplatå, övernattning och frukost.
13 & 14 feb
Hotellrum 136 jussi björling executive på Eggers i Göteborg

"L'amour" – Alla hjärtans dag

Från 1195:-/person
Fira alla hjärtans dag med en romantisk hotellvistelse i Göteborg. Mousserande vin och choklad på rummet, 3-rättersmiddag och frukostbuffé. Går även att boka enbart middag.
Måndag–fredag
PureSpa på Hagabadet Drottningtorget

Eggers på Haga

Från 1395:-/person
Boka en hotellövernattning hos oss tillsammans med en skön spaupplevelse på Hagabadet Drottningtorget, bara ett stenkast från oss.
Petits i restaurangen på Hotell Eggers

Les Petits

Från 995:-/person
Dröm dig bort till sekelskiftets Paris ett dygn. Njut av ett glas vin och goda smårätter "petits" i vår unika miljö. I paketet ingår övernattning och frukostbuffé.
Fredag & lördag
Afternoon tea på Hotell Eggers i Göteborg

Lilla London

Från 1295:-/person
Boka en övernattning mitt i "Lilla London". I detta paket ingår ett glas bubbel, vår mysiga afternoon tea, övernattning och frukostbuffé.
Museikort ingår

Art & culture

Från 1195:-/vuxen & 500:-/barn
Konst och kultur ligger oss varmt om hjärtat. I detta paket ingår utöver middag och övernattning, ett museikort med gratis entré till Göteborgs stadsmuseer under ett helt år.

Sköna söndag

Från 995:-/person
Njut av stillheten som råder en söndag i Göteborg. Övernattning med charkbricka och vin. Välj till spa på Hagabadet för en extra skön vistelse.
"Boken om Eggers" som gåva

En sann historia

Från 1195:-/person
Känn dig som en celebritet hos oss på Eggers. Ät en god middag i vår restaurang, bo i ett av våra finaste rum och avnjut frukosten i restaurangen med utsikt över Drottningtorget.
Fredag & lördag
ostron i restaurang på hotell eggers i göteborg

Romantisk weekend

Från 1395:-/person
Njut av en romantisk hotellnatt i Göteborg med mousserande vin, ostron och 3-rättersmiddag i vår anrika restaurang.
champagne i hotellrum superior med balkong på eggers hotell i göteborg

Hemma på Eggers

Från 1095:-/vuxen & 500:-/barn
Streama favoritserien eller ta med dig den där boken du aldrig hinner läsa. Du får popcorn och bubbel på rummet, valfri rätt från vår à la carte-meny, övernattning och frukost.
Biobiljett ingår

I filmens värld

Från 1095:-/vuxen & 345:-/barn
Hôtel Eggers har blivit lite av ett filmhotell där ett flertal filmer har spelats in. Boka vårt matinépaket och bo en natt i ett av våra vackra rum. Bubbel och biobiljett ingår.
Champagnefrukost roomservice Hotell Eggers

Bröllopsnatt

Från 1195:-/person
Fira bröllopsdagen eller första natten som gifta i ett av våra finaste rum. Champagne och choklad på rummet vid ankomst, champagnefrukost och utcheckning lite senare.
6–8 april

Påskpaket

Från 1395:-/vuxen & 500:-/barn
Koppla av med en mysig hotellvistelse och lyxen att sitta ner och njuta av en 3-rätters påskmiddag. Påskdrink, middag, övernattning och frukost ingår i vårt sköna påskpaket.
3–15 APRIL
dubbelrum superior utan balkong på eggers hotell i göteborg

Påsklov på Eggers

Från 1345:-/vuxen & 500:-/barn
Möt våren i Göteborg! Mys på hotellet, ta en promenad i stan eller bege er ut till Göteborgs skärgård. En övernattning med frukost, en varmrätt och picknick ingår.