After work

Hos oss är du välkommen på after work oavsett veckodag. Våra miljöer är avkopplande, även om de är mitt i Göteborg, och det är lätt att varva ner efter en hektisk dag på jobbet. Landa i baren, ta något gott att äta i restaurangen eller slå dig ner i vår mysiga lobby. Vi serverar goda drycker, genuint arbetade drinkar och klassiska cocktails i en härlig miljö. 

After work

Torsdagar och fredagar kl. 16.00–18.30
Avsluta arbetsdagen med goda vänner i skön miljö och något gott i glasen. På torsdagar och fredagar har vi after work med extra bra priser i baren och goda drinkar efter eget recept.

After work séparée

Torsdag & fredag | 6–10 personer | Pris: 1950:-
Är ni ett sällskap som vill ha en after work lite avskilt? Boka Cognacsrummet eller en av våra chambre séparée så ingår två flaskor av husets bubbel och en ost- & charkbricka att dela på. 
Event på Hotel Eggers

Aktuella event

Det händer mycket i Göteborg och även hos oss – allt från historiska middagar och visningar, till afternoon tea och AW med DJ. Håll dig uppdaterad i vår eventkalender så du inte missar något spännande som händer under året.

AW i Göteborg

Möts upp på Eggers restaurang & bar – en central mötesplats på Drottningtorget mitt i Göteborg, 78 steg från centralstationen.

Eggers Restaurang & Bar

After work séparée

Förboka Cognacsrummet eller en av våra chambre séparé när ni är ett sällskap som vill sitta lite avskilt. Går att boka torsdagar och fredagar.

räkmacka i restaurang på hotell eggers i göteborg

Räkmacka & vin

Njut av en räkmacka och ett glas vin.

God mat & dryck

Slå dig ner och ta en bit mat och något gott i glaset.

Lobby

Varför inte ett glas bubbel i vår lobby?

ostron i restaurang på hotell eggers i göteborg

Ostron & bubbel

Pärlande bubblor och en kyss från havet. Det är fest det! Ostron finns alltid på menyn och vi har ostronbar med bubbel till extra bra pris andra lördagen varje månad.

Drinkar

Våra eminenta bartenders är duktiga på drinkar av olika slag. Fråga oss nästa gång du besöker oss!

uteservering i restaurang på hotell eggers i göteborg

Eggers veranda

Slå dig ner på vår mysiga uteservering med utsikt över Drottningtorget.

Vi erbjuder även:


smörrebröd i restaurang på hotell eggers i göteborg

Dagens Lunch

Våra luncher är vällagade och i den mån det går tillagade med närproducerade råvaror i säsong. På dagens lunch erbjuder vi alltid en kött- eller fiskrätt samt en vegetarisk rätt.
Afternoon tea på Hotell Eggers i Göteborg

Afternoon tea

Lördagar kl. 13.00–16.00
Vår afternoon tea bjuder på hembakade scones, marmelader, cream cheese, vispat smör, petit fourer, lemoncurds, tryfflar m.m. Allt serveras på vackra fat i vår magiska miljö. 
rotselleri middag eggers hotell restaurang i göteborg

Middag à la carte

Vår à la carte-meny inspireras av det klassiska köket – svenskt i samklang med franska toner. Råvarorna hämtar vi främst ifrån vår närmiljö och vi anpassar oss efter vad säsongen har att erbjuda.