Dagens lunch på Eggers

Vill du äta en bra lunch i Göteborg? Våra luncher är vällagade och i den mån det går tillagade med närproducerade råvaror i säsong. 

Dagens lunch 140:-

Dagens lunch serveras onsdag–fredag kl. 11.30-14.00. Salladsskål, bröd, bordsvatten och kaffe ingår när du äter lunch hos oss. Smakfullt välkommen!

Det går även bra att få dagens lunch som takeaway. Förboka gärna på tel: 031-333 44 44.

10-14 maj har vi stängt för lunch. 

uteservering i restaurang på hotell eggers i göteborg
Uteservering med utsikt över Drottningtorget

Eggers veranda

Vår mysiga veranda är öppen när restaurangen har öppet. Här finns det gott om utrymme när du hellre vill sitta ute.

Välkommen att slå dig ner med dina vänner för något gott att äta eller dricka. Hoppas vi ses!

Boka en extra lyxig lunch


Onsdag–fredag

3-rätters redarlunch

285:-/person
Ta en längre lunchpaus och njut av en 3-rätters lunch. I lunchen ingår en förrätt som varierar från vecka till vecka, dagens lunchrätt samt créme brûlée till dessert. Förboka redarlunchen senast dagen innan.
För grupper på 6–8 personer

Historisk lunchvisning av Hôtel Eggers

Lunch, kaffe och visning – 195:-/person
Hôtel Eggers öppnade 1859 och är Sveriges tredje äldsta hotell som är i drift. Vill du höra mer om hotellet, dess historia och gäster som har passerat samt se lite av huset? Välkommen att boka en historisk lunchvisning på onsdagar kl. 14.00.

Lunch i Göteborg en lördag

Vad passar bättre som lunch en lördag än en mysig afternoon tea? Eller kanske en räksmörgås med ett glas vitt. Välkommen in, slå dig ner i våra mysiga soffor och beställ något gott att äta och dricka.

Afternoon tea på Hotell Eggers i Göteborg

Afternoon tea

Lördagar kl. 13.00–16.00
Vår afternoon tea bjuder på hembakade scones, marmelader, cream cheese, vispat smör, petit fourer, lemoncurds, tryfflar m.m. Allt serveras på vackra fat i vår magiska miljö. Stor buffé av lösviktsteer samt meny på bubbeldrinkar.
rotselleri middag eggers hotell restaurang i göteborg

Middag à la carte

Vår à la carte-meny inspireras av det klassiska köket – svenskt i samklang med franska toner. Råvarorna hämtar vi främst ifrån vår närmiljö och vi anpassar oss efter vad säsongen har att erbjuda. Välkommen!