Hitta hit

Hôtel Eggers ligger mitt i centrala Göteborg intill centralstationen. Här finner du vägbeskrivning och parkeringsmöjligheter.

Parkering i Nordstan

Nils Ericsonsgatan i Göteborg är tills vidare avstängd på grund av Västlänksarbete.

Vi rekommenderar våra gäster att köra direkt till Parkeringshuset Nordstan, med entré Kanaltorgsgatan 1–3, följ GPS › Du kommer enklast dit via E45 norrifrån eller via Götatunneln söderifrån. Följ orange pil mot P-hus (Nordstan). Kommer du till oss först får du åka en lång omväg till garaget.

Parkera på valfritt ställe inne i parkeringshuset och promenera ca 500 m till hotellet.

Betalning av p-avgift: Vi har ett samarbete med P-huset Nordstan och vid incheckning kan parkeringsavgiften betalas hos oss. Du uppger ditt registreringsnummer till receptionen så sköts det automatiskt om du meddelar oss samma dygn du har parkerat. Denna avgift är 165:-/24 timmar.

Avlastning vid hotellet

Om du har skäl att först anlända till hotellet innan du parkerar din bil så går det bra att stanna till utanför hotellet för avlastning. I det fallet förklarar vi hur du enklast kommer till P-huset från oss.

Andra parkeringsmöjligheter

Det finns även ett parkeringshus som trafikmässigt ligger närmare hotellet än P-huset i Nordstan. Parkeringshuset heter P-hus City och ligger på Östra Larmgatan 3–7.

Betalning av p-avgift i P-huset City: Vi har inget avtal och rekommenderar våra gäster att följa de av p-huset angivna betalningsinstruktionerna. (Pris ex. 280:-/24 timmar).

Vid frågor kontakta receptionen på tel: 031-333 44 40

Utsikt på centralstationen från Hotell Eggers i Göteborg

Hôtel Eggers, Drottningtorget 2-4, 411 03 Göteborg
Öppna karta i Google maps ›

78 steg från centralstationen

Till Hôtel Eggers reser du smidigast med tåg eller buss. Göteborgs centralstation ligger granne med hotellet och du tar dig enkelt hit med SJ eller Öresundståg.

På Drottningtorget med närhet till allt

Vårt hotell ligger mitt på Drottningtorget med närhet till allt. Och vill du åka någonstans så går det dagligen spårvagnar utanför hotellet till större delen av Göteborg. Självaste Lisebergslinjen stannar utanför entrén så att du lätt kan ta dig till Liseberg!

Besök vår restaurang & bar


restaurang på hotell eggers i göteborg
Middag i lugn miljö

À la carte

Stanna och umgås med goda vänner över en bit god mat! Vi serverar vällagad, klassisk mat på ett modernt och medvetet sätt med en gnutta attityd och glimten i ögat. Välkommen till bords!