Vägbeskrivning och parkering

Hôtel Eggers ligger mitt i centrala Göteborg intill centralstationen. Här finner du vägbeskrivning och parkeringsmöjligheter.

Fasad på Hotel Eggers

Parkera i Östra Nordstans parkeringshus

Reser du med bil kan du som gäst på vårt hotell parkera i Östra Nordstans parkeringshus. Kör in och parkera på valfri plats. När du kommer till hotellet uppger du ditt registreringsnummer så registrerar vi det i parkeringshusets online-system.

Pris: 165 kr per dygn (ord. pris 210:-).

Avlastning vid hotellet

Om du har skäl att först anlända till hotellet innan du parkerar din bil så går det bra att stanna till utanför hotellet för avlastning. I det fallet förklarar vi hur du enklast kommer till P-huset från oss.

Andra parkeringsmöjligheter

Vill du hellre stå i ett parkeringshus som stänger över natten finns P-hus City på Östra Larmgatan 3–7. Vi har inget avtal där och rekommenderar våra gäster att följa de av p-huset angivna betalningsinstruktionerna. (Pris ex. 280:-/24 timmar).

Vid frågor kontakta receptionen på tel: 031-333 44 40

Utsikt på centralstationen från Hotell Eggers i Göteborg

Hôtel Eggers, Drottningtorget 2-4, 411 03 Göteborg
Öppna karta i Google maps ›

78 steg från centralstationen

Till Hôtel Eggers reser du smidigast med tåg eller buss. Göteborgs centralstation ligger granne med hotellet och du tar dig enkelt hit med SJ eller Öresundståg.

Spårvagn Lisebergslinjen drottningtorget utanför hotel eggers

På Drottningtorget med närhet till allt

Vårt hotell ligger mitt på Drottningtorget med närhet till allt. Och vill du åka någonstans så går det dagligen spårvagnar utanför hotellet till större delen av Göteborg. Självaste Lisebergslinjen stannar utanför entrén så att du lätt kan ta dig till Liseberg!

Besök vår restaurang & bar


restaurang på hotell eggers i göteborg
Middag i lugn miljö

À la carte

Stanna och umgås med goda vänner över en bit god mat! Vi serverar vällagad, klassisk mat på ett modernt och medvetet sätt med en gnutta attityd och glimten i ögat. Välkommen till bords!