Jul & nyår

Fira vinterns stora högtider med oss på Hôtel Eggers! Inför advent smyckas hotellet med vackra juldekorationer och stämningen är minst sagt magisk. Passa på att kombinera julshopping i Göteborg med vårt klassiska julbord och en mysig övernattning. På nyårsafton dukar vi upp till fest och firar in det nya året med pompa och ståt.

Hotellpaket för jul och nyår


24 NOV–22 DEC
Glögg julbord på Hôtel Eggers

Julbordspaket

Pris från 1545:-/person
Välkommen till ett stämningsfullt och julpyntat Hôtel Eggers. Njut av vårt omtyckta och klassiska julbord, en övernattning och vår goda frukostbuffé.
12 dec

Lucianatt på Eggers

Pris från 595:-/person
Upplev Lucia på Hôtel Eggers – checka in i ett av våra rum dagen innan, vakna upp på luciamorgonen och njut av vår frukostbuffé samtidigt som Lucia besöker vår restaurang.
FULLBOKAT

Nyårspaket

Pris från 2595:-/person
Nyårsfirandet på Hôtel Eggers är en omtyckt tradition. Fira med afternoon tea, nyårssupé, underhållning och mousserande vin vid tolvslaget. 

Mys i mellandagarna


dubbelrum nr 127 superior med balkong på eggers hotell i göteborg

Eggerspaket

Pris från 1245:-/vuxen
Kombinera en mysig hotellweekend med sköna dagar i Göteborgs city. I paketet ingår en 3-rättersmiddag, övernattning och frukost.
PureSpa på Hagabadet Drottningtorget

Eggers på Haga

Pris från 1045:-/person
Boka en hotellövernattning hos oss tillsammans med en skön spaupplevelse på Hagabadet Drottningtorget, bara ett stenkast från oss.
"Boken om Eggers" som gåva

En sann historia

Pris från 1145:-/person
Känn dig som en celebritet hos oss på Eggers! Ät en lyxig middag i vår restaurang, bo i ett av våra finaste rum och avnjut frukosten i restaurangen med utsikt över Drottningtorget.

I filmens värld

Från 1045:-/vuxen & 345:-/barn
Hôtel Eggers har blivit lite av ett filmhotell där ett flertal filmer har spelats in. Boka vårt matinépaket och bo en natt i ett av våra vackra rum. Bubbel och biobiljett ingår.
Petits i restaurangen på Hotell Eggers

Les Petits

Pris från 845:-/person
Dröm dig bort till sekelskiftets Paris ett dygn. Njut av ett glas vin och goda smårätter "petits" i vår unika miljö. I paketet ingår övernattning och frukostbuffé.

Hemma på Eggers

Pris från 945:-/vuxen & 500:-/barn
Streama favoritserien eller ta med dig den där boken du aldrig hinner läsa. Du får popcorn och bubbel på rummet, valfri rätt från vår à la carte-meny, övernattning och frukost.
Presentkort jul Hotel Eggers
VÅRT BÄSTA JULKLAPPSTIPS:

Ge bort tidernas bästa gåva

En av de bästa gåvor vi kan ge varandra är tid. Tid till dig själv, till en vän eller tid tillsammans med någon du tycker om. 

Våra presentkort är fyllda av goda, avkopplande och minnesvärda upplevelser att se fram emot. Beställ ett presentkort på valfritt belopp och låt mottagaren själv få välja vad det ska användas till.​