Vårt serviceutbud

På Hôtel Eggers är vardagen alltid avlägsen. Unna dig lite extra lyx när du kommer till oss. Vad sägs till exempel om att överraska din älskling med ett champagnepaket eller blommor på rummet. Eller att uppgradera ditt boende till ett av våra lite mer lyxiga rum.

Uppgradera din vistelse

Passa på och sätt en extra guldkant på din vistelse. Kanske handlar det om att uppgradera till ett lite lyxigare rum eller ett speciellt arrangemang i restaurangen. Berätta för oss om dina speciella önskemål – vi gör vårt bästa för att uppfylla dem! 

Hotellrum 136 jussi björling executive på Eggers i Göteborg

Uppgradera rummet

Uppgradera till Superior eller Executive.
Gör din vistelse ännu lyxigare i något av våra finaste rum. Att uppgradera rummet kostar från 200:-/ natt. Tilläggen baseras på paketets grundpris i Classic dubbelrum och kan väljas till alla våra weekendpaket.

dubbelrum superior utan balkong på eggers hotell i göteborg

Välkomstpaket

Unna er något extra när ni ändå bor på hotell!
Det är något speciellt med att komma in på hotellrummet och överraskas av något mer än bara hotellrummet. Ge din älskling ett champagnepaket, choklad eller en bukett blommor. Välkomstpaketet står på rummet vid ankomst. 

Läs mer om oss

En sann historia sedan 1859

I en K-märkt byggnad mitt på Drottningtorget vid Göteborgs Central finner ni oss. Bakom den klassiska fasaden döljer sig många vackra och spännande hotellmiljöer från förr som ger hotellet en alldeles speciell charm. Personlighet och service är vårt signum både nu som då. Vårt läge är utmärkt för såväl affärsresenärer som turister.

Relaterade erbjudanden:
dubbelrum nr 127 superior med balkong på eggers hotell i göteborg

Eggerspaketet

Från 1245:-/person
Kombinera en mysig hotellweekend med sköna dagar i Göteborgs city. I paketet ingår en 3-rättersmiddag, övernattning och frukost.
Fredag & lördag
Afternoon tea på Hotell Eggers i Göteborg

Lilla London

Från 1245:-/person
Boka en övernattning mitt i "Lilla London". I detta paket ingår ett glas bubbel, vår mysiga afternoon tea, övernattning och frukostbuffé.

Sköna söndag

Från 845:-/person
Njut av stillheten som råder en söndag i Göteborg. Övernattning med charkbricka och vin. Välj till spa på Hagabadet för en extra skön vistelse.