Fest & bröllop på Hôtel Eggers i Göteborg

Hos oss på Hôtel Eggers har det hållits fester, bröllop och hemliga agentmöten sedan 1859. Vill du bjuda in till fest i en unik miljö, mitt i hjärtat av Göteborg, är vi redo att hjälpa dig arrangera en fest som även den går till historien. 

Mingelfest på valborg i Göteborg

Bjud in till fest i vår unika miljö

Med 160 års erfarenhet vet vi vad som behövs för att en fest ska göra succé. Din fest är speciell – låt oss göra dina önskningar till något alldeles unikt och minnesrikt. Hör av dig till oss och berätta om dina planer så hjälper vi dig att förverkliga dem.
Frida Grahn bröllopsklänning i hotellrum på hotel eggers

Låt ditt bröllop bli en del av vår historia

Bjud in till en personlig bröllopsfest i vår unika miljö. Möjligheterna är många och vårt läge mitt i hjärtat av Göteborg gör det enkelt att hitta spännande platser för vigseln och för gäster att ansluta till efterföljande fest.

Din festlokal mitt i Göteborg

Vi har festlokaler för alla tillfällen, i alldeles unika miljöer. Vi skräddarsyr oförglömliga upplevelser – vare sig du planerar en intim förlovningsmiddag, dopfest, födelsedagsfest, bröllop eller kanske vill du fira ett jubileum.

Festlokaler för alla tillfällen


Chambre separee på hotel eggers restaurang

Chambre séparée

Här sitter ni avskilt upp till 8 personer
För mindre sällskap erbjuder vi en vacker sittning i en av våra chambre séparéer som ligger i restaurangen. Perfekt för att fira en födelsedag, ett jubileum eller kanske hålla en dopfest. 
Konferens drottningsalen lokal på hotell eggers i göteborg

Drottningsalen

Passar för sällskap på upp till 60 personer
Vår största konferenslokal, Drottningsalen med intilliggande konjaksrummet passar perfekt för en privat fest. Här får ni egen ingång från Drottningtorget med wc i anslutning till lokalen. 
matsal middag eggers hotell restaurang i göteborg

Eggers Restaurang & Bar

Passar för sällskap på upp till 120 personer
Boka hela eller delar av vår restaurang. Vi har en övre och en nedre matsal, samt en "American bar". Hela restaurangen klarar sällskap på upp till 120 personer sittandes, eller fler vid mingel.
uteservering i restaurang på hotell eggers i göteborg

Verandan

Passar för sällskap på upp till 80 personer
Eggers inglasade veranda är en unik plats med utsikt över Drottningtorget. Hyr hela eller delar av verandan för en middag, eller kanske ett välkomstmingel i samband med middag i Drottningsalen?
Konferens clubben lokal på hotell eggers i göteborg

Clubben

För sällskap på upp till 20 personer
Några steg från hotellobbyn ligger Clubben - ett populärt mötesrum, som vi gärna dukar upp till en festmiddag om ni vill sitta lite avskilt. 
uteservering i restaurang på hotell eggers i göteborg

Hyr hela Hôtel Eggers

För sällskap på upp till 150 personer
Hyr hela hotellet och anordna en fest i passande tema. Ni förfogar över 69 rum, 5 lokaler, bar, restaurang och en stor inglasad veranda. Möjligheterna är nästintill oändliga. 

Kontakta oss för din fest

Låt oss göra dina önskningar till något alldeles unikt och minnesrikt. Kontakta oss och berätta hur du vill fira så hjälper vi dig med allt från lokal till mat och underhållning.  

Personuppgiftshantering
Det gick inte att kontakta oss, prova igen om en liten stund.
Tack för ditt email, vi svarar vanligtvis inom en arbetsdag.