tisdag 16 juli

Toner på verandan – Harriet Nauer

En magisk musikalisk resa väntar på Eggers veranda! Hyllade artisten Harriet Nauer spelar musik, fylld med närhet, kärlek och känsla. På spelningen kommer hon ha med sig ny musik som får testa sina vingar inför albumsläppet nästa år. Pressen har tidigare beskrivit Harriets musik som dåtid, nutid och framtid som flätas samman i melodier, berättelser, gitarrspel och röst. Fåtal platser kvar.

Information

Datum: 16 juli 2024 – Fåtal platser kvarBoka biljett ›

Tid: Insläpp fr. kl. 18.00. Start kl. 20.00.
Konsert i två akter med paus. Slut ca 22.00.

Plats: Hôtel Eggers Veranda

Pris: 295:-/person

Harriet Nauer

Mer om Harriet Nauer

Hyllade artisten Harriet Nauer kommer att släppa ny musik, fylld med närhet, kärlek och känsla nästa år. 

"Det finns ett skimmer över en livespelning som är svår att finna någon annanstans. Ögonblicket då man inser att rummet har fyllts av nyfikenhet, förväntan och öppna hjärtan är en otroligt fin känsla. Med mig kommer jag ha ny musik som får testa sina vingar inför ett albumsläpp och jag ser fram emot att träffa mina lyssnare, gamla som nya!" - berättar Harriet Nauer

Harriet Nauer, som slog igenom med sin debut-EP Human för bara tre år sedan, har etablerat sig som en av de mest intressanta artisterna i sin genre. Hennes unika röst och låtskrivartalang har jämförts med ikoner som Joni Mitchell, Joan Baez och Kate Bush, vilket är ett tydligt tecken på hennes exceptionella talang och artistiska integritet.

Pressen har tidigare beskrivit Harriets musik som dåtid, nutid och framtid som flätas samman i melodier, berättelser, gitarrspel och röst. 

uteservering i restaurang på hotell eggers i göteborg
”Musik och kultur har alltid legat Eggers varmt om hjärtat. ”Toner på verandan” känns som ett naturligt och spännande steg mot att fortsatt skapa härliga upplevelser för alla sinnen”
Jessica Vialleton - Hotelldirektör

Middag eller övernattning

Varför bara nöja sig med att lyssna på musik? Boka vårt musikpaket och checka in i god tid innan spelningen. Ät en god bistrorätt, gå på spelningen och stanna uppe så länge du orkar, för att sedan sova gott i ett av våra vackra hotellrum.

Vill du bara äta något gott innan spelningen? Maila oss för att boka bord!

Mingelfest på valborg i Göteborg