lördag 24 juni

Pré party concert – Bruce Springsteen

Ska du på konsert på Ullevi i sommar? Då är du välkommen att värma upp hos oss innan! Vid flera av de stora spelningar på Ullevi har vi öppet vår mysiga veranda, med DJ som värmer upp inför kvällens spelning och spelar artistens musik. Du kan förvänta dig svalkande drycker, god mat och en riktigt skön feststämning. Välkommen!

Information

Datum: 24, 26 & 28 juni 2023

Tid: kl. 14–18

Plats: Hôtel Eggers Veranda

Vill du äta? Boka bord på mail: restaurang@hoteleggers.se. Drop-in för övriga gäster. 

DJ Oliver & Anthony på Eggers restaurang & bar

Kvällens DJ:s

Denna kväll spelar Oliver Larking och Anthony Lappas sina Springsteen-favoriter på verandan hos oss på Eggers Restaurang & Bar.

Mongel på eggers veranda

Stora konsertdatum på Ullevi i sommar

Ska du inte på konsert men vill ändå få lite skön konsertkänsla? Självklart är du välkommen ändå för att få njuta av stämningen och bra musik!  

Datum för "Pré party concert" på vår veranda: 

  • 16 & 18 juni – Metallica
  • 24, 26 & 28 juni – Bruce Springsteen
  • 8–9 juli & 11–12 juli – Coldplay

Aktuellt på Eggers restaurang & bar


rotselleri middag eggers hotell restaurang i göteborg

Middag à la carte

Vår à la carte-meny inspireras av det klassiska köket – svenskt i samklang med franska toner. Råvarorna hämtar vi främst ifrån vår närmiljö och vi anpassar oss efter vad säsongen har att erbjuda. 
Charktallrik på Hôtel Eggers

Bistromeny

Vår bistromeny bjuder på lite enklare rätter och snacks. Förtäres bäst tillsammans med något gott i glaset, antingen i vår hotelllobby, inne i restaurangen eller ute på vår mysiga veranda med utsikt över Drottningtorget.
SPELNINGAR I SOMMAR
Toner på verandan

Toner på verandan

Under sommaren bjuder vi, i samarbete med Kulturaktiebolaget, in ett antal artister att spela live på vår veranda mitt på Drottningtorget i Göteborg. Med konceptet ”Toner på Verandan” skapas nya musikupplevelser i en historisk och intim miljö.