Toner på verandan – musikupplevelser i historisk miljö

Även sommaren 2024 bjuder vi, i samarbete med Kulturaktiebolaget, in ett antal artister att spela live på vår veranda mitt på Drottningtorget i Göteborg. Med konceptet ”Toner på Verandan” skapas nya musikupplevelser i en historisk och intim miljö.

Om "Toner på verandan"

På Eggers Veranda kommer man riktigt nära artisterna och får uppleva intima och genuina musikupplevelser med ett antal otroliga artister. 

Spelningar på Hôtel Eggers veranda i sommar

Under sommaren kommer vi få besök av både kända och etablerade artister samt nya spännande stjärnskott på den svenska musikhimlen. 

Hôtel Eggers hotelldirektör Jessica Vialleton berättar - Tredje gången gillt, vi ser fram emot att fortsätta våra sommarspelningar tillsammans med Kulturaktiebolaget. Scenerna i Göteborg blir fler och fler men det lilla intima formatet med glädje och energi är underbart. Jag är helt säker på att det kommer bli en härlig fortsättning för vårt koncept – Toner på Verandan."

Marcus Berggren Toner på Verandan Eggers
Jens Hult Toner på Verandan Eggers
Harriet Nauer Toner på Verandan Eggers
Toner på Verandan Conny Bloom Eggers
Hôtel Eggers veranda – sommaren 2024

Artister på "Toner på verandan"

 

Tid för spelningarna: Insläpp fr. kl. 18.00. Start kl. 20.00.
Spelning i två akter med paus. Slut ca 22.00.
Platserna är onumrerade så först till kvarn ...

”Musik och kultur har alltid legat Eggers varmt om hjärtat. ”Toner på verandan” är ett koncept för att fortsätta skapa härliga upplevelser för alla sinnen.”
Jessica Vialleton Hotelldirektör

Kulturaktiebolaget om konceptet

Björn Lycklig Wallgren på Kulturaktiebolaget berättar:

”Vi är så glada att Toner på verandan är tillbaka igen. Världens bästa ställe och personal. Vi älskar att göra konserter där besökare och artister vill komma tillbaka. Eggers är bäst!”

Räksmörgås på eggers restaurang & bar

Ät något gott innan

Våra menyer inspireras av det klassiska köket – svenskt i samklang med franska toner. Vällagad mat på ett modernt och medvetet sätt med en gnutta attityd och glimten i ögat.
Boka bord om du vill komma lite tidigare och äta något gott innan spelningen.
Musik & Övernattning
Toner på verandan hotel eggers

Musik på Eggers

Från 1645:-/person
Övernattning med frukost + bistrorätt + biljett. Boka vårt musikpaket och gå på "Toner på verandan" i sommar! Checka in i god tid innan spelningen, njut av en god bistrorätt och något gott i glaset.