onsdag 28 juni

Pré party concert – Bruce Springsteen

Ska du på konsert på Ullevi i sommar? Då är du välkommen att värma upp hos oss innan! Vid flera av de stora spelningar på Ullevi har vi öppet vår mysiga veranda, med DJ som värmer upp inför kvällens spelning och spelar artistens musik. Du kan förvänta dig svalkande drycker, god mat och en riktigt skön feststämning. Välkommen!

Information

Datum: 24, 26 & 28 juni 2023

Tid: kl. 14–18

Plats: Hôtel Eggers Veranda

Vill du äta? Boka bord på mail: restaurang@hoteleggers.se. Drop-in för övriga gäster. 

DJ Oliver & Anthony på Eggers restaurang & bar

Kvällens DJ:s

Denna kväll spelar Oliver Larking och Anthony Lappas sina Springsteen-favoriter på verandan hos oss på Eggers Restaurang & Bar.

Mongel på eggers veranda

Stora konsertdatum på Ullevi i sommar

Ska du inte på konsert men vill ändå få lite skön konsertkänsla? Självklart är du välkommen ändå för att få njuta av stämningen och bra musik!  

Datum för "Pré party concert" på vår veranda: 

  • 16 & 18 juni – Metallica
  • 24, 26 & 28 juni – Bruce Springsteen
  • 8–9 juli & 11–12 juli – Coldplay

Aktuellt på Eggers restaurang & bar


SPELNINGAR I SOMMAR
Toner på verandan

Toner på verandan

Under sommaren bjuder vi, i samarbete med Kulturaktiebolaget, in ett antal artister att spela live på vår veranda mitt på Drottningtorget i Göteborg. Med konceptet ”Toner på Verandan” skapas nya musikupplevelser i en historisk och intim miljö.
Drinkar på Eggers bar

Afterwork

Torsdagar och fredagar kl. 16.00–18.30
Avsluta arbetsdagen med goda vänner i skön miljö och något gott i glasen. På torsdagar och fredagar har vi after work med extra bra priser i baren och goda drinkar efter eget recept.
Charktallrik på Hôtel Eggers

Bistromeny

Vår bistromeny bjuder på lite enklare rätter och snacks. Förtäres bäst tillsammans med något gott i glaset, antingen i vår mysiga lobby, inne i restaurangen eller ute på vår veranda.