Tips på paketinslagning

Vi skickar här en julhälsning och ett tips till paketen. Hôtel Eggers har funnits sedan 1859 och är Sveriges tredje äldsta hotell som fortfarande är i drift. Vi vill gärna tipsa om att återvinna gamla saker. Bara för att man är gammal behöver man ju inte bytas ut eller kastas bort eller hur?

Våra presentkort är ju faktiskt väldigt fina som de är, men ibland kan det vara roligt att göra något extra. Här delar vi med oss av enkla tips på hur du kan göra dina julklappar och presenter lite personligare.

Återanvänd gammalt tyg

Det första tipset är att använda tyg att slå in med. Vi valde en bit gardintyg i sammet och ett sidenband runt om. Använd gärna några duttar textillim för att fästa tyget.

Väldigt enkelt och elegant om du frågar oss. Hållbart också eftersom det går att använda om och om igen utan att det blir slitet.

 

Slå in paketet i en bit överbliven tapet

Ett annat tips är att använda sig av en fin tapet. Ofta blir det bitar över och har du ingen fin tapetbit hemma finns det säkert någon vän som har det. Använd gärna dubbelhäftande tejp istället för vanlig tejp.

Ett sidenband på det så har du ett fint paket som passar innehållet. 

Visst förtjänar väl en fin tapet bättre än att ligga bortglömd på hyllan? 

 

Våra presentkort gäller även på våra systerhotell Arken Hotel & Art Garden Spa samt Varbergs Stadshotell & Asia Spa.