Fondue på Hôtel Eggers

Vi bjuder åter in vintern och Schweiz till oss! Ta med vännerna till vår mysiga restaurang för att uppleva en bit av Schweiz mitt i Göteborg. Njut av atmosfären och en härlig ostfondue – som om du vore i de Schweiziska Alperna. 

Serveras fredagar och lördagar, 15 februari–8 mars

Klassisk ostfondue i Göteborg

Eggers ostfondue är en härlig och smakrik anrättning baserad på vitt vin, Gruyère och Emmentalerost. Fonduen serveras på klassiskt vis med potatis, bröd, cornichon och syltlök. Till fonduen får ni även lite goda charkuterier.

Slå er ner i vår mysiga restaurang. Varför inte starta med en Vin chaud eller Lumumba?

Bra att veta

Datum: 15, 21, 22, 28 februari och 1, 7, 8 mars 2025

Tid: kl. 17–21

Plats: Eggers restaurang

Pris: 425:-/vuxen, 200:-/barn u. 12 år

Läs mer

Rolig kuriosa om Eggers Restaurang

Hôtel Eggers hade en gång i tiden en restaurang som hette Schweizeriet där det bland annat serverades goda ostar och helgrillad kyckling.

Boka en mysig natt på hotellet

Fullända matupplevelsen med en mysig hotellnatt. Boka ett av våra fina rum och vakna upp till en härlig hotellfrukost. Du väljer ostfondue som tillval till din vistelse när du bokar ovanstående datum. 

Hotellrum på hotel eggers i göteborg