lördag 01 oktober

Drink & Draw

Drink & Draw är ett koncept där vi tillsammans med Nordic Art Society träffas över ett glas och målar tillsammans. Vi kommer vid varje tillfälle ha en modell och temat kommer att variera. Du tar med dig eget målarmaterial.

Information

Tid: 1 oktober kl. 14–16

Plats: Hôtel Eggers

Pris: 250:-/person inkl. ett glas öl/vin/alkoholfritt

Bokas via Nordic Art Society ›

Anmälan är bindande. Max 18 personer.

Drink & draw på Eggers hotell i göteborg - Foto av cottonbro från Pexels

Vad är Drink & Draw?

Drink & Draw är ett koncept där vi träffas över ett glas vin/öl/annat och målar tillsammans. Vi kommer vid varje tillfälle ha en modell och temat kommer variera. Någon gång kommer vi kanske få träffa Marie Antoinette någon annan gång Starke Adolf och ibland så har vi alldeles vanliga kvinnor och män som modeller.

Kom gärna 15 minuter innan för att förbereda dig och dina målarsaker och för att få ett glas med något gott. Vi träffas i baren och målar i Drottningsalen.

​Anmälan är bindande, men kan du inte komma själv får du naturligtvis överlåta din plats till någon annan.

Alla från nybörjare till avancerade målare är välkomna. Hoppas vi ses!

Material

Du tar med dig eget målarmaterial, och önskar du staffli är du välkommen att ta med det också. Lämpligt material skulle kunna vara blyerts, kol, pennor och krita samt något att rita på, men det är upp till dig.

Värd och initiativtagare för Drink & Draw är Nordic Art Society som varje år bjuder in ett antal kända konstnärer från hela världen för att ha workshops i måleri i Göteborg och Stockholm.

Se fler datum i vår eventkalender ›

”Every child is an artist. The problem is how to remain an artist once we grow up”
Pablo Picasso

Boka till en hotellvistelse


Relaterade erbjudanden:
Petits i restaurangen på Hotell Eggers

Les Petits

Från 1145:-/person
Dröm dig bort till sekelskiftets Paris ett dygn. Njut av ett glas vin och goda smårätter "petits" i vår unika miljö. I paketet ingår övernattning och frukostbuffé.
dubbelrum nr 127 superior med balkong på eggers hotell i göteborg

Eggerspaketet

Från 1595:-/person
Kombinera en mysig hotellweekend med sköna dagar i Göteborgs city. I paketet ingår en 3-rättersmiddag, övernattning och frukost.
"Boken om Eggers" som gåva

En sann historia

Från 1495:-/vuxen & 500:-/barn
Känn dig som en celebritet hos oss på Eggers. Ät en god middag i vår restaurang, bo i ett av våra vackra rum och avnjut frukosten i restaurangen med utsikt över Drottningtorget.