Vin & vintage på Eggers

Vad betyder sakta mode, hur vet man när ett plagg är vintage, och hur förlorade färgen sin rikedom? Theresa reder ut begreppen och bjuder in dig till en färgsprakande och glammig värld med vintage och personlig stil. Efter föreläsningen njuter vi av ett glas vin med petits i Eggers vackra miljöer.

Slow fashion och hållbar garderob

Välkommen till en lyxig och hållbar afton tillsammans med Theresa Skjolden som guidar dig till en personlig stil, och inspirerar till en hållbar garderob.

Theresa är Sustainable Stylist och föreläsare inom Slow Fashion! Hon är även med som stylist i TV- programmet RESTYLE som har premiär för andra säsongen hösten 2023.

Det kommer också finnas en kurerad butik på plats för kvällen! Lailas Secondhand har sålt preloved/secondhand i närmare 30 år, på Götabergsgatan i Göteborg. På Eggers kommer du ha chansen att shoppa utvald vintage/secondhand just för den här inspirationskvällen!

Föreläsning & stylingtips: ca 50 min | Vin, mingel & frågor: ca 50 min.

Kommande datum 2023:

  • 26 september
  • 24 oktober 

Tid: kl. 18–20

Plats: Hôtel Eggers

Pris: 395:-/person inkl. ett glas vin och petits

Boka din plats på INFO@HOTELEGGERS.SE

Eventuell avbokning senast sju dagar innan. 

”Jag älskar de unika garderobsfynden som ingen annan har och som resulterar i ett riktigt gott samvete för både plånbok och planet.”
Theresa Skjolden
axostyle.se
Theresa Skjolden