Vin & vintage på Eggers

Hur vet man när något är vintage egentligen? Hur förlorade färgen sin rikedom? Och vad är nyckeln till en hållbar garderob? Theresa reder ut begreppen och bjuder in dig till en färgsprakande och glammig värld med vintage och personlig stil. Efter föreläsningen njuter vi av ett glas vin med petits i Eggers vackra miljöer.

Theresa Skjolden hållbart mode handväska

Slow fashion och hållbar garderob

Välkommen till en lyxig och hållbar afton tillsammans med Theresa Skjolden som guidar dig till en personlig stil, och inspirerar till en hållbar garderob med färg och vintage!

Theresa är stylist och föreläsare inom Slow Fashion - en medvetenhet som växer för en grönare värld!

Hon är utbildad butikskommunikatör vid Handelsakademin i Göteborg och har jobbat som brudstylist - men sadlat om till sustainable stylist för medvetet mode, i motsats till fast fashion. Med drygt 10 år inom retail med både styling, sälj & kommunikation, två säsonger som hållbar stylist i SVT-programmet RESTYLE 2022-23, driver hon Axo Style - för att sprida det viktiga och inspirerande budskapet om SLOW FASHION. På instagramkontot @theresaaxostyle bjuder hon in till daglig inspiration och kunskap om att känna sig fri i sin egen stil - i just sakta mode.

Låt dig bli inspirerad till att blir mer DU, mod att våga färg och mer insikt till en sakta stil.

Vin&Vintage är eventet där du får kunskap, inspiration & guldkant med ett glas vin & tilltugg!

Hur vet man när något är vintage egentligen? Hur förlorade färgen sin rikedom? Och vad är nyckeln till en hållbar garderob?

Detta och mycket mer får du svar på i Vin & Vintage!

 

Kommande datum 2024:

  • Tisdag 15 oktoberBoka din plats här ›
  • Tisdag 5 november "A Slow X-mas"Boka din plats här ›
    I denna julversion inspirerar Theresa till fest och glam inför jul och nyår och tipsar om hållbara julklappar. Efter föreläsningen finns tid för frågor medan vi njuter av juldrycker med goda tilltugg.

Tid: kl. 18.00–20.30 - Föreläsningen startar kl. 18.30, kom i god tid. 

Plats: Hôtel Eggers

Pris: 425:-/person inkl. ett glas vin och petits

Föreläsning & stylingtips: ca 50 min | Vin, mingel & frågor: ca 50 min.

Eventuell avbokning senast sju dagar innan. 

”Jag älskar de unika garderobsfynden som ingen annan har och som resulterar i ett riktigt gott samvete för både plånbok och planet.”
Theresa Skjolden
axostyle.se
Theresa Skjolden dricker vin i baren på Eggers