Äntligen en mer normal tillvaro

Nu när alla restriktioner äntligen släppts hoppas vi på att kunna återgå till en mer normal tillvaro igen. Vi vill försäkra dig om att vi även fortsättningsvis tar ansvar för våra gäster och medarbetare, precis som vi alltid gjort. 

En trygg upplevelse på vårt hotell

Vi fortsätter att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Självklart stannar vi hemma när vi inte mår bra, och vi önskar att du gör detsamma.

Varmt välkommen att besöka oss för avkoppling i vardagen eller en efterlängtad weekend. Tveka inte på att kontakta oss om du har några frågor!

Uppdaterat 9/2 2022

Safe to visit

Safe to visit – VISITA

Vi är medlemmar i bransch- och arbetsgivarorganisationen Visita och följer deras och myndigheternas riktlinjer för att minska smittspridningen av covid-19. Informationskampanjen ”Safe to visit” består av fyra broschyrer med åtgärder mot smittspridning på restauranger, hotell, campingplatser och konferenser.
Proud with passion pin

Proud with Passion

Vår egen kvalitetsstämpel som påminner oss att leverera glädje och service utöver det vanliga för att du som gäst ska trivas extra bra hos oss!
Fotomontage vindkraft och hotel eggers

Vårt CSR-arbete

Här kan du läsa om vad vi gör för att ta ansvar för hur vi påverkar samhället, ur såväl ett ekonomiskt, miljömässigt som socialt perspektiv.