Ge bort en upplevelse till den som redan har allt

Vårt hotell är fyllt med upplevelser – en lyxig hotellövernattning, afternoon tea eller en god middag i vår mysiga restaurang. Ge bort ett presentkort så får mottagaren själv välja innehållet.

Upplevelser på vårt hotell


Middag i chambre separee på Hotel Eggers

Middag i vår restaurang

I vår restaurang serveras vällagad, klassisk mat på ett modernt och medvetet sätt, med en gnutta attityd och glimten i ögat. Miljön är inspirerad av Paris i sekelskiftets La belle époque, den sorglösa stämningens tid då de använde stadens kaféer, restauranger och konstsalonger som sitt vardagsrum.
Afternoon tea på restaurang hotell Eggers i Göteborg

Afternoon tea

På lördagar serveras vår magiska afternoon tea. Då bjuds det på hembakade scones, marmelader, cream cheese, petit fourer, lemoncurds, tryfflar m. m. Allt serverat på vackra fat i en avkopplande miljö, mitt i Göteborg. Till det rekommenderas en rykande kopp te eller varför inte ett glas bubbel?
Timo Räisänen på hotel eggers veranda

Spännande event

Vi älskar att bjuda in till spännande event – allt från jazzkvällar och spelningar på vår veranda till föreläsningar inom hållbart mode, konst och kultur. Kika in och håll dig uppdaterad i vår eventkalender så du inte missar något spännande event som händer under året!

En mysig övernattning i Göteborg

När du ger bort en övernattning kan vi tipsa om att boka ett av våra fina executive- eller superiorrum. Sov i en rund säng eller himmelsäng och finn ett lugn du inte trodde fanns mitt i Göteborg. 

dubbelrum superior med balkong på eggers hotell i göteborg

Dubbelrum Superior

Alla våra superiorrum är individuellt inredda och har utsikt mot staden, vissa av dem har balkong. De är inredda med en stor dubbelsäng, sittgrupp, trägolv, högt i tak och vacker stuckatur. 
Hotellrum executive med rund säng på eggers hotell i göteborg

Dubbelrum Executive

Våra executiverum är väl tilltagna med dubbelsäng, sittgrupp och vissa av dem har balkong. Det mesta av möblemanget, kristallkronor och tavlor i dessa rum har alltid funnits på Eggers.

Presentkort fyllt med upplevelser
Ett presentkort – fyra hotell – många upplevelser

Till den som inte behöver något

Du beställer enkelt ett presentkort på det belopp du önskar och mottagaren väljer själv vad det ska användas till. Våra presentkort kan även användas på våra systerhotell Varbergs Stadshotell & Asia Spa, Arken Hotel & Art Garden Spa och Billingehus i Skövde.

Boken om Hotel eggers
Julklappstips till den historieintresserade

Boken om Hôtel Eggers

Pris 249:-
Vi är så stolta över vår alldeles egna bok; "Hôtel Eggers – en sann historia". I den har vi samlat historier och bilder från våra 160 år som hotell. Boken går bra att beställa i vår webbshop eller köpa i vår reception om du har vägarna förbi.