4 februari 2016

Valentine brunch och ny kökschef

Det kokar av kreativitet bakom fasaden och även om det kanske inte märks så mycket så händer det sannerligen grejer på hotellet.
Men vissa grejer är väldigt iögonfallande såklart. Nya guldiga bokstäver har tagit plats på fasaden i dagarna...

... och de gamla trängs här nere på Drottningtorget i väntan på att åka iväg på annat håll.

Och titta här! Pierre Elofsson, vår nya kökschef, tar en nypa frisk luft i den sköna februarisolen.

Restaurangen kommer under våren renoveras och vi ser med spänning fram emot hur denna anrika miljö kommer förfinas.

Om du bokar bord här tipsar vi om att boka chambre séparée som du ser skymta här längst bak i bild. Perfekt om man är ett mindre sällskap som vill sitta lite ifred men ändå bli serverade i restaurangen.

Pierre talade sig varm om den nya à la carte-menyn som kommer presenteras nästa vecka och vi lovade att komma tillbaka för att smaka och blogga även om den.

Vi frågade vad som händer i februari på Eggers och Pierre berättade om deras populära after work under fredagarna, att det är jazzlunch med Swing Brothers den 20 februari och att det också vankas sportlov då många familjer besöker Göteborg.

- Och ni glömmer väl inte Alla Hjärtans Dag den 14 februari? lade han till och log.

- Vi kommer duka upp en fantastisk Valentines Brunch denna dag med mängder av gott som hör en klassisk brunch till. Bubbel och jorgubbar tycker jag passar fint en sådan speciell dag så det har vi laddat upp lite extra med. Välkomna! 

Trevligt och romantiskt. Ta med den du håller kär på brunch denna dag och vill ni lyxa till det lite extra så checka in och bo över. Här finner du prisvärt Valentine´s Brunch-paket fullt av kärlek>>

Upplagd av Hôtel Eggers 2016-02-04 12:11 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar