Familj & kärlek

Fira kärleken eller umgås med hela familjen på vårt mysiga hotell. Hôtel Eggers ligger på Drottningtorget, endast 78 steg från centralstationen i Göteborg. Utanför entrén väntar ett rikt utbud av kultur och shopping.

Fredag & lördag
ostron i restaurang på hotell eggers i göteborg

Romantikpaket

Pris från 2695:- för er båda
Njut av en romantisk hotellnatt i Göteborg med champagne, ostron och 3-rättersmiddag i vår anrika restaurang.
Fredag & lördag
Champagnefrukost roomservice Hotell Eggers

Bröllopsnatt

Pris från 1995:- för er båda
Fira bröllopsdagen eller första natten som gifta i ett av våra finaste rum. Mousserande vin, frukt och choklad vid ankomst, champagnefrukost och utcheckning lite senare.

Sommarpaket

Från 690:- /vuxen, 250:-/barn & natt
Njut av härliga sommardagar i Göteborg. Boka minst två nätter. Övernattning inklusive frukost. Går att boka med ankomst söndag–torsdag t.o.m. 30/8 2020.
Paddanbåtarna i Göteborg Steampipe Production Studio/Mediabank Göteborg & Co

Sommardagar på Eggers

Från 3264:-/vuxen & 1200:-/barn
Upplev några av Göteborgs alla skatter. I paketet ingår tre övernattningar med frukost, en middag, en picknick, paddan-båttur och spa på Art Garden Spa. Ankomst lör–tors t.o.m. 29/8 2020.

Sommarvecka på Eggers

Från 4242:-/vuxen & 2800:-/barn
Njut av en härlig vecka i Göteborg. I paketet ingår en veckas boende med frukost, en middag, en picknick, paddan-båttur och en halvdag på Art Garden Spa. Går att boka med ankomst t.o.m. 25/8 2020.
champagne i hotellrum superior med balkong på eggers hotell i göteborg

Hemma på Eggers

Pris från 1015:-/person
Streama favoritserien eller ta med dig den där boken du aldrig hinner läsa. Du får popcorn och bubbel på rummet, valfri rätt från vår à la carte-meny, övernattning och frukost.
Konsert på Liseberg i Göteborg

Lisebergspaket

Pris från 765:-/vuxen & 345:-/barn
Kombinera boende hos oss med ett fartfyllt besök på Liseberg. I paketet ingår en övernattning, frukost och entré till Liseberg.