Alla erbjudanden

Planerar du för en shoppinghelg i Göteborg, en romantisk weekend, semester på västkusten eller ett besök till Liseberg? Våra hotellpaket är komponerade för att du ska få en riktigt härlig vistelse hos oss i Göteborg. Läs mer om våra erbjudanden nedan.

Våra mest populära erbjudanden

Sommarpaket

Från 690:-/vuxen, 250:-/barn & natt
Njut av härliga sommardagar i Göteborg! Erbjudandet gäller när du bokar minst två nätter. Övernattning inklusive frukost. Ankomst söndag–torsdag t.o.m. 30/8 2020.
20% RABATT T.O.M. 31/8
dubbelrum classic small på eggers hotell i göteborg

Eggerspaketet

Från 1095:-/person
Kombinera en mysig hotellvistelse med pulsen i Göteborgs city. I paketet ingår en 3-rättersmiddag, övernattning och frukost.
Du får "Eggersboken" som gåva!

Historiepaket

Från 745:-/person (ord. pris från 1145:-)
Känn dig som en celebritet hos oss på Eggers. Ät en lyxig middag i vår restaurang, bo i ett av våra finaste rum och avnjut frukosten på verandan med utsikt över Drottningtorget.
Övriga erbjudanden

Sommarvecka på Eggers

Från 4242:-/vuxen & 2800:-/barn
Njut av en härlig vecka i Göteborg. I paketet ingår en veckas boende med frukost, en middag, en picknick, paddan-båttur och en halvdag på Art Garden Spa. Ankomst t.o.m. 25/8 2020.
Paddanbåtarna i Göteborg Steampipe Production Studio/Mediabank Göteborg & Co

Sommardagar på Eggers

Från 3264:-/vuxen & 1200:-/barn
Upplev några av Göteborgs alla skatter. Tre övernattningar med frukost, en middag, en picknick, paddan-båttur och spa på Art Garden Spa. Ankomst lör–tors t.o.m. 29/8 2020.
champagne i hotellrum superior med balkong på eggers hotell i göteborg

Hemma på Eggers

Från 1015:-/person
Streama favoritserien eller ta med dig den där boken du aldrig hinner läsa. Du får popcorn och bubbel på rummet, valfri rätt från vår à la carte-meny, övernattning och frukost.
5 SEP, 24 OKT & 7 NOV

Filmhôtellet anno 1930

Från 795:-/person
Paket med middag & salongsdramat ”Filmhôtellet anno 1930" – en dramathriller som får konsekvenser i hotellets verklighet där du som gäst sitter och äter en 3-rättersmiddag.
Söndagar

Sköna söndag

Från 895:-/person
Njut av stillheten som råder en söndag i Göteborg. Övernattning med charkbricka och vin. Välj till spa på Hagabadet för en extra skön vistelse.
Utvalda fredagar

Fredagslyx

Från 695:-/person
Inled helgen med after work och bubbel. Njut av en mysig hotellövernattning i ett Superiorrum, sovmorgon och frukostbuffé.
Onsdag–lördag
Petits i restaurangen på Hotell Eggers

Petitpaket

Från 795:-/person
Övernattning och frukostbuffé i mysig miljö. Checka in och njut av smårätter "petits" och ett glas vin eller öl i restaurangen.
Måndag–fredag
PureSpa på Hagabadet Drottningtorget

Eggers på Haga

Från 850:-/person
Boka en hotellövernattning hos oss tillsammans med en skön spaupplevelse på Hagabadet Drottningtorget, bara ett stenkast från oss.
Afternoon tea på Hotell Eggers i Göteborg

Lilla London

Från 995:-/person
Njut av en övernattning mitt i "Lilla London". I paketet ingår en övernattning, engelsk drink, afternoon tea och frukostbuffé. Går att boka med ankomst fredag & lördag.
Fredag & lördag
ostron i restaurang på hotell eggers i göteborg

Romantikpaket

Från 2695:- för er båda
Njut av en romantisk hotellnatt i Göteborg med champagne, ostron och 3-rättersmiddag i vår anrika restaurang.
Fredag & lördag
Champagnefrukost roomservice Hotell Eggers

Bröllopsnatt

Från 1995:- för er båda
Fira bröllopsdagen eller första natten som gifta i ett av våra finaste rum. Mousserande vin, frukt och choklad vid ankomst, champagnefrukost och utcheckning lite senare.
Konsert på Liseberg i Göteborg

Lisebergspaket

Från 765:-/vuxen & 345:-/barn
Kombinera boende hos oss med ett fartfyllt besök på Liseberg. I paketet ingår en övernattning, frukost och entré till Liseberg.