Lediga jobb

Hôtel Eggers expanderar och här söker vi personer till kommande tjänster. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs. Genom att vara serviceminded och ansvarsfull skapar du upplevelser för våra gäster att längta tillbaka till. Brinner du för servicebranschen? Då kanske Hôtel Eggers är den rätta arbetsplatsen för dig! Skicka in ditt CV till oss så finns du tillgänglig i vår CV-bank när vi ska tillsätta nya tjänster. Varmt välkommen med din ansökan!

Arbeta i unik miljö


Hotell, restaurang & konferens i Göteborg

I en K-märkt byggnad mitt på Drottningtorget vid Göteborgs Central finner ni oss. Bakom den klassiska fasaden döljer sig en vacker och spännande hotellmiljö från förr som ger hotellet en alldeles speciell charm. Vi arbetar också med att behålla den personliga service som fanns förr. Vårt läge är utmärkt för såväl affärsresenärer som turister.

uteservering i restaurang på hotell eggers i göteborg

Hôtel Eggers

Hotellet ligger ståtligt vid Drottningtorget sedan 1859. Ett av Sveriges äldsta hotell som fortfarande är i drift.

Inbjudande lobby

I lobbyn möter vi våra gäster i en skön och ombonad miljö.

Receptionen

I receptionen passerar alla våra gäster flera gånger under sin vistelse. En vacker miljö att arbeta i.

familjerum på eggers hotell i göteborg

Flera unika hotellrum

69 hotellrum där charmigt sekelskifte möter modern komfort. Här känner du historiens vingslag i varje vrå.

restaurang och bar på hotell eggers i göteborg

Välkommen till vår restaurang

Vi serverar frukost, lunch och à la carte i vår anrika restaurang.

Ringklocka i köket på eggers hotell i göteborg

Köket

I köket arbetar vi med säsongens råvaror och gör vällagad, klassisk mat på ett modernt och medvetet sätt med en gnutta attityd och glimten i ögat.

Proud with passion

Personalen är vår viktigaste och käraste tillgång. Proud with Passion är vår egen kravmärkning på att leverera glädje och service utöver det vanliga.

Läs mer om oss


Eggers Fasad Göteborg Ca 1915 Stadsmuseum

Ett stycke hotellhistoria

Hôtel Eggers är ett av landets få kvarvarande hotell från den tid då järnvägarna anlades. Under den Eggerska epoken har många olika människor haft nattlogi på hotellet.
Proud with passion pin 2019

Proud with Passion

Vår egen kvalitetsstämpel som påminner oss att leverera glädje och service utöver det vanliga för att du som gäst ska trivas extra bra hos oss!

Vårt CSR-arbete

Här kan du läsa om vad vi gör för att ta ansvar för hur vi påverkar samhället, ur såväl ett ekonomiskt, miljömässigt som socialt perspektiv.