Dagens lunch på Eggers

Vill du äta en bra lunch i Göteborg? Våra luncher är vällagade och i den mån det går tillagade med närproducerade råvaror i säsong. Som dagens lunch erbjuder vi en vegetarisk rätt, där du kan välja att komplettera med dagens val av antingen fisk eller kött.

Dagens lunch 139:-

Dagens lunch serveras tisdag–fredag kl. 11.30-14.00. Salladsskål, bröd, bordsvatten och kaffe ingår när du äter lunch hos oss. Smakfullt välkommen!

Take away 10% rabatt – Det går även bra att få dagens lunch som takeaway. Förboka gärna på tel: 031-333 44 44.

Server time: 2020-10-30 13:36:56

Boka en extra lyxig lunch


Onsdag–fredag

3-rätters redarlunch

285:-/person
Ta en längre lunchpaus och njut av en 3-rätters lunch. I lunchen ingår en förrätt som varierar från vecka till vecka, dagens lunchrätt samt créme brûlée till dessert. Förboka redarlunchen senast dagen innan.
För grupper på minst 10 personer

Historisk lunchvisning av Hôtel Eggers

Lunch, kaffe och visning – 195:-/person
Hôtel Eggers öppnade 1859 och är Sveriges tredje äldsta hotell som är i drift. Vill du höra mer om hotellet, dess historia och gäster som har passerat samt se lite av huset är du välkommen att boka en historisk lunchvisning, måndag–onsdag kl. 14.00.

Lunch i Göteborg en lördag

Vad passar bättre som lunch en lördag än en mysig afternoon tea? Eller kanske en räksmörgås med ett glas vitt. Välkommen in, slå dig ner i våra mysiga soffor och beställ något gott att äta och dricka.

Afternoon tea på Hotell Eggers i Göteborg

Afternoon tea

Lördagar kl. 13.00–16.00
Vår afternoon tea bjuder på hembakade scones, marmelader, cream cheese, vispat smör, petit fourer, lemoncurds, tryfflar m.m. Allt serveras på vackra fat i vår magiska miljö. Stor buffé av lösviktsteer samt meny på bubbeldrinkar.
rotselleri middag eggers hotell restaurang i göteborg

Middag à la carte

Vår à la carte-meny inspireras av det klassiska köket – svenskt i samklang med franska toner. Råvarorna hämtar vi främst ifrån vår närmiljö och vi anpassar oss efter vad säsongen har att erbjuda. Välkommen!