Dryck på Hôtel Eggers

Välkomna till vår anrika bar på Hôtel Eggers. Hotellet invigdes 1859 men “American Bar” stod inte klar förrän år 1884 och var då en av de första barerna i Sverige som serverade riktiga cocktails. Vi vill hålla kvar lite av den eran och låta våra gäster uppleva 1800-talet med genuint arbetade drinkar och klassiska cocktails i en tidsenlig miljö. Vi har även en gedigen dryckeslista med väl utvalda öl- och vinsorter.

Dryckesmeny

Här kan du ladda ner vår dryckeslista ›

Läs mer
”Come quickly, i´m tasting the stars!”
Dom Perignon (at the moment he discovered champagne)

I restaurangen erbjuder vi även


smörrebröd i restaurang på hotell eggers i göteborg

Dagens Lunch

Våra luncher är vällagade och i den mån det går tillagade med närproducerade råvaror i säsong. På dagens lunch erbjuder vi alltid en kött- eller fiskrätt samt en vegetarisk rätt.

Afterwork

Torsdagar och fredagar kl. 16.00–19.30 
Avsluta arbetsdagen med goda vänner i skön miljö och något gott i glasen. På torsdagar och fredagar har vi after work med extra bra priser i baren och goda drinkar efter eget recept. Fråga gärna efter månadens cocktail.
räkmacka i restaurang på hotell eggers i göteborg

Middag à la carte

Vår à la carte-meny inspireras av det klassiska köket – svenskt i samklang med franska toner. Råvarorna hämtar vi främst ifrån vår närmiljö och vi anpassar oss efter vad säsongen har att erbjuda. Välkommen!