torsdag 21 november

Beaujolais Nouveau med matbar

Tredje torsdagen i november varje år, släpps vinet Beaujolais Nouveau – årets första vin från det franska distriktet med samma namn. Det firas med jippon, skördefester och köer utanför butiker världen över för att få tag på den första flaskan.

På Eggers firar vi det med en AW, där du kan dricka det fruktiga vinet och även njuta av diverse smårätter som vår kökschef valt ut. 

Information

Datum: Torsdag 21 november 2024
Tid: kl. 16–19 
Plats: Eggers Restaurang & Bar

Eggers restaurang & bar interiör

Alltid på Eggers restaurang & bar


Drinkar på Eggers bar

Afterwork

Torsdagar och fredagar kl. 16.00–18.30 (ej 21 nov–19 dec)
Avsluta arbetsdagen med goda vänner i skön miljö och något gott i glasen. På torsdagar och fredagar har vi after work med extra bra priser i baren och goda drinkar efter eget recept.
Charktallrik på Hôtel Eggers

Bistromeny

Vår bistromeny bjuder på lite enklare rätter och snacks. Förtäres bäst tillsammans med något gott i glaset, antingen i vår hotellobby, inne i restaurangen eller ute på vår mysiga veranda med utsikt över Drottningtorget.
rotselleri middag eggers hotell restaurang i göteborg

Middag à la carte

Vår à la carte-meny inspireras av det klassiska köket – svenskt i samklang med franska toner. Råvarorna hämtar vi främst ifrån vår närmiljö och vi anpassar oss efter vad säsongen har att erbjuda.