Konferensförfrågan

Boka rum & frukost

Om Hôtel Eggers

Jernvägshotellet var en gång första anhalt för de som kom till Göteborg med den nybyggda järnvägen. Här kunde man övernatta under enklare former innan man reste vidare. Emil Eggers fattade tycke för detta Jernvägshotell och insåg värdet i att finnas på en plats där kommunikationerna knöts samman. Han byggde ut, renoverade och skapade ett modernt hotell med all tänkbar komfort man kunde önska sig i en vacker miljö. Här skulle man kunna mötas, bo, äta gott och roa sig , allt under ett tak.

En inspirerande mötesplats

Idag har vi samma centrala läge och en vacker miljö där tiden har fått stanna upp, men vi har adderat dagens komfort. Önskan är densamma som på Emils tid: att erbjuda en plats där man möts för den inspirerande miljöns skull, för att värdskapet är i centrum och för att maten är av hög kvalitét.

Vi erbjuder idag 69 vackra rum, alla i olika stilar men med det gemensamt att de speglar en svunnen tid. Hotellet rymmer fyra ljusa konferenslokaler som är ombonade och skapar trivsel för goda möten. Vår restaurang och bar är som hämtad från sekelskiftets Paris.

Vi har tagit emot och servat gäster på denna plats i över 150 år. Vi tror och hoppas att vi tillsammans med er kommer att fortsätta bygga på Eggers historia i många hundra år till. 

Varmt välkomna !

Ring upp mig