onsdag 29 juni

Toner på verandan – Patrik Isaksson & Peter Simson

Med konceptet ”Toner på Verandan” skapas nya musikupplevelser i en historisk och intim miljö. Under sommaren kommer vi få besök av både kända och etablerade artister samt nya spännande stjärnskott på den svenska musikhimlen. 

Information

Datum: 29 juni 2022 
Boka biljett här ›

Tid: Insläpp fr. kl. 16.00. Start kl. 19.30.
Platserna är onumrerade så först till kvarn ... Konsert i två akter med paus. Slut ca 21.30.

Plats: Hôtel Eggers Veranda

Pris: 395:-/person

Mer om Patrik Isaksson & Peter Simson

Patrik Isaksson

Patrik Isaksson slog igenom 1999 med låten "Du får göra som du vill" som de flesta av oss har en personlig relation till. Patrik har ett par gånger i Melodifestivalen och han är inte bara en känd artist i Sverige utan har även haft stora framgångar i Finland och Danmark.

Under 2022 kommer Patrik släppa ny musik! 

Peter Simson

När Peter Simson möter sin publik gör han det med otroligt mycket rutin i ryggen. Peter har varit sångare och låtskrivare i Drängarna under storhetstiden 1995 – 1997, medverkat i mängder av TV-program, allt från Fame Factory, Bolibompa till Doobidoo. Han har turnerat i olika konstellationer i hela Norden, delar av Europa och i USA. När Bert Karlsson tyckte att Peter skulle vara med i Mello tackade han för sig, det var inte den drömmen han hade när musikkarriären startades på fritidsgården därhemma. På senare år har kärleken till musiken hjälpt Peter att hitta en väg tillbaka till musiken och låtarna som kommer i en strid ström sedan 2018 är reflekterande, självkritiska, glada eller arga och personliga men med en del humor och glimten i ögat.

Ett liveframträdande med Peter ensam, som duo eller med fullt band ger sig ut på en resa bland alla dessa känslor. Peter har dessutom lyckats med något som är extremt sällsynt; han har fått tillstånd att göra en översättning av en Springsteen-låt. ”No surrender” har på svenska titeln ”Ge aldrig upp” och det där stämmer rätt bra på Peter Simson, han ger aldrig upp. Under 2022 släpper Peter sin nionde platta och när Peter står på scen så bjuds det på musik från samtliga perioder och det hela varvas med en hel del osannolika historier från ett långt liv i musikens tjänst.

Eventet körs i samarbete med Kulturaktiebolaget. 

uteservering i restaurang på hotell eggers i göteborg
”Musik och kultur har alltid legat Eggers varmt om hjärtat. ”Toner på verandan” känns som ett naturligt och spännande steg mot att fortsatt skapa härliga upplevelser för alla sinnen”
Jessica Vialleton - Hotelldirektör

Middag eller övernattning

Vill du boka bord för att äta innan spelningen eller kanske passa på att bo över?