onsdag 17 augusti

Toner på verandan – Jesper Lindell Band feat. Brunnsvik Horns

Med konceptet ”Toner på Verandan” skapas nya musikupplevelser i en historisk och intim miljö. Den 17 augusti får vi lyssna till Jesper Lindell med band. De har en helt unik förmåga att kunna skapa ny, fräsch musik som redan känns som självklara klassiker. Toner på verandan goes soul helt enkelt.

Information

Datum: 17 augusti 2022 
Boka biljett här ›

Tid: Insläpp fr. kl. 16.00. Start kl. 19.30.
Konsert i två akter med paus. Slut ca 21.30.

Plats: Hôtel Eggers Veranda

Pris: 495:-/person

Mer om Jesper Lindell

Jesper Lindells debutsingel "Moving Slow" från 2017 blev en omedelbar framgång (guldplatta!) och har idag streamats nästan fem miljoner gånger. Med denna singel och den därpå följande EPn etablerades även Jespers samarbete med First Aid Kit-familjen, ett samarbete som fortsatte med First Aid Kits hyllade Leonard Cohen-hyllning på Dramaten, nu aktuell på skiva.

Efter diverse skivbolagsproblem kom det hyllade debutalbumet "Everyday Dreams" 2019 och innehöll bland annat radiofavoriterna "Whatever Happens" och "Stormy Waters". Albumet släpptes även internationellt och fick bland annat lysande kritik i amerikansk media.

Eventet körs i samarbete med Kulturaktiebolaget. 

uteservering i restaurang på hotell eggers i göteborg
”Musik och kultur har alltid legat Eggers varmt om hjärtat. ”Toner på verandan” känns som ett naturligt och spännande steg mot att fortsatt skapa härliga upplevelser för alla sinnen”
Jessica Vialleton - Hotelldirektör

Middag eller övernattning

Vill du äta en middag i vår restaurang innan spelningen eller kanske passa på att bo över?