onsdag 19 juli

Toner på verandan – Kassi Valazza

Det växer en kultliknande fascination runt Kassi Valazza efter att hennes debutalbum Dear Dead Days släpptes 2019 och uppföljaren Highway Sounds 2022. I juli kommer Kassi Valazza till oss på Hôtel Eggers.

Information

Datum: 19 juli 2023 
Boka biljett här ›

Tid: Insläpp fr. kl. 18.00. Start kl. 20.00.
Konsert i två akter med paus. Slut ca 22.00.

Plats: Hôtel Eggers Veranda

Pris: 395:-/person

Kassi Valazza på Eggers veranda - restaurang Göteborg

Mer om Kassi Valazza

Valazzas kommande album ”Kassi Valazza Knows Nothing” är en trollbindande samling låtar som dinglar som skyddande magiska talismaner, fångar drömmar och glittrar i ljus. Hon hypnotiserar lyssnarna med en robust men ändå mild röst och måleriskt låtskrivande genomsyrat av en självständig anda.

Hon går i bräschen för nya amerikanska låtskrivare som stärker och breddar soundet av countrymusik när hon turnerar med hyllade artister som Melissa Carper och Riddy Arman. Hennes musik påminner om storheter som Sandy Denny (Fairport Convention) och Karen Dalton.

Kassi Valazza skrev nyligen kontrakt med Fluff & Gravy Records – ett bolag känt för att lansera Anna Tivel och Margo Cilker.

 

Eventet körs i samarbete med Kulturaktiebolaget

uteservering i restaurang på hotell eggers i göteborg
”Musik och kultur har alltid legat Eggers varmt om hjärtat. ”Toner på verandan” känns som ett naturligt och spännande steg mot att fortsatt skapa härliga upplevelser för alla sinnen”
Jessica Vialleton - Hotelldirektör

Middag eller övernattning

Varför bara nöja sig med att lyssna på musik? Boka vårt musikpaket och checka in i god tid innan spelningen. Ät en god bistrorätt, gå på spelningen och stanna uppe så länge du orkar, för att sedan sova gott i ett av våra vackra hotellrum.

Vill du bara äta något gott innan spelningen? Maila oss för att boka bord!