onsdag 21 juni

Toner på verandan – Jesper Lindell

Jesper Lindell gör en catchy hybrid av blue eyed soul och jordnära klassisk rock, som övertygar stort och som utan tvekan ger mersmak. Toner på verandan goes soul helt enkelt. Den 21 juni får vi lyssna till Jesper Lindell på verandan.

Information

Datum: 21 juni 2023 
Boka biljett här ›

Tid: Insläpp fr. kl. 18.00. Start kl. 20.00.
Konsert i två akter med paus. Slut ca 22.00.

Plats: Hôtel Eggers Veranda

Pris: 350:-/person

Mer om Jesper Lindell

Jesper Lindells debutsingel "Moving Slow" från 2017 blev en omedelbar framgång (guldplatta!) och har idag streamats nästan fem miljoner gånger. Med denna singel och den därpå följande EPn etablerades även Jespers samarbete med First Aid Kit-familjen, ett samarbete som fortsatte med First Aid Kits hyllade Leonard Cohen-hyllning på Dramaten, nu aktuell på skiva.

Efter diverse skivbolagsproblem kom det hyllade debutalbumet "Everyday Dreams" 2019 och innehöll bland annat radiofavoriterna "Whatever Happens" och "Stormy Waters". Albumet släpptes även internationellt och fick bland annat lysande kritik i amerikansk media.

Eventet körs i samarbete med Kulturaktiebolaget. 

uteservering i restaurang på hotell eggers i göteborg
”Musik och kultur har alltid legat Eggers varmt om hjärtat. ”Toner på verandan” känns som ett naturligt och spännande steg mot att fortsatt skapa härliga upplevelser för alla sinnen”
Jessica Vialleton - Hotelldirektör

Middag eller övernattning

Varför bara nöja sig med att lyssna på musik? Boka vårt musikpaket och checka in i god tid innan spelningen. Ät en god bistrorätt, gå på spelningen och stanna uppe så länge du orkar, för att sedan sova gott i ett av våra vackra hotellrum.

Vill du bara äta något gott innan spelningen? Maila oss för att boka bord!