onsdag 03 augusti

Toner på verandan – Marit Bergman

Med konceptet ”Toner på Verandan” skapas nya musikupplevelser i en historisk och intim miljö. Under sommaren kommer vi få besök av både kända och etablerade artister och den 3 augusti träffar vi Marit Bergman på verandan.

Information

Datum: 3 augusti 2022 
Boka biljett här ›

Tid: Insläpp fr. kl. 16.00. Start kl. 19.30.
Konsert i två akter med paus. Slut ca 21.30.

Plats: Hôtel Eggers Veranda

Pris: 395:-/person

Mer om Marit Bergman

Det har börjat bli dags att samla ihop sig. Livet flyter runt i små och stora cirklar av vardagsbestyr som avloppsrensningar och balkongodlingar, den stora oron över allt, hur ska det gå för oss? Till syvende och sist landar jag alltid i musiken. Musik är alltid räddningen och om det inte är räddningen är det i alla fall mitt enda vettiga sätt att processa mina känslor och allt som händer i världen. Snart kommer en raket i form av ett album skjuta rakt upp från mitt hjärta och upp i himlen, men inte riktigt än. Jag jobbar fortfarande med tillverkningen. Några delar av bygget kommer man kunna se och höra i slutet av sommaren, då jag spelar på Hôtel Eggers veranda. Hoppas ni vill vara med och bygga. 

”Marit Bergman är en flerfaldigt prisbelönt låtskrivare och artist som tog Sverige med storm när hon debuterade i början av 2000-talet. Sedan dess har hon släppt fem album, gjort egna radioprogram, skrivit musik till andra artister, teaterföreställningar och TV.”

Eventet körs i samarbete med Kulturaktiebolaget. 

uteservering i restaurang på hotell eggers i göteborg
”Musik och kultur har alltid legat Eggers varmt om hjärtat. ”Toner på verandan” känns som ett naturligt och spännande steg mot att fortsatt skapa härliga upplevelser för alla sinnen”
Jessica Vialleton - Hotelldirektör

Middag eller övernattning

Vill du äta en middag i vår restaurang innan spelningen eller kanske passa på att bo över?