måndag 05 september

Jobbmässa Lotus Hotel Group

Vill du ha ett av de roligaste jobben som finns, träffa nya människor och ge service i en underbar miljö tillsammans med fantastiska arbetskamrater? Välkommen till en eftermiddag där vi presenterar våra hotell, avdelningar och tjänster som finns att söka inom Lotus Hotel Group. 

Information

Tid: 5 september kl. 14.00–17.00

Plats: Hôtel Eggers, Drottningtorget 2–4, Göteborg (vid centralstationen).

Chans att provbo på ett av våra hotell!

På mässan kan du delta i en tävling där vinsten är en övernattning för två på ett av våra populära hotell. 

Det ger dig möjligheten att verkligen få uppleva den arbetsplats som du är nyfiken på.

Välkommen till Lotus Hotel Group!

Hör av dig till oss!

Du får möjlighet att knyta nya kontakter samt möta och ställa frågor till de ansvariga för den avdelning du är intresserad av att arbeta på. Kanske öppnas nya möjligheter för just dig! Varmt välkommen till oss den 5 september.

Anmäl dig till vår jobbmässa via formuläret. Ange vilket hotell samt vilken avdelning du är mest intresserad av.


LOTUS HOTEL GROUP

Hotell i lokalt starka och historiska miljöer

Vi brinner för att skapa fantastiska upplevelser för våra gäster – på platser där vardagen alltid är avlägsen. Vi är en grupp av hotell och kollegor som tillsammans levererar hög kvalité med passion och yrkesstolthet.

Vi verkar i lokalt starka, historiska och spännande miljöer. I vår familj ingår ett av Sveriges äldsta hotell och två av landets mest omtyckta spadestinationer. På våra hotell finner du unika rum för avkoppling, god mat och dryck, evenemang, konferens och spännande möten.

I Lotus Hotel Group ingår Varbergs Stadshotell & Asia Spa, Arken Hotel & Art Garden Spa och Hôtel Eggers i Göteborg. Just nu pågår en utvecklingsresa inför nyöppnandet av vår fjärde destination, Billingehus i Skövde under 2023.

Välkommen att bli en del av oss!

Personal på Hotel Eggers Foto: Oscar Mattsson

Lotus Hotel Group

Våra hotell erbjuder inspirerande miljöer med många härliga kollegor. Gemenskap, trivsel och arbetsglädje är faktorer vi värderar högt.

Restaurang

Det finns många olika arbetsuppgifter i våra restauranger. På alla hotellen serveras frukost, lunch, á la carte och bistromeny. På några erbjuds även brunch och afternoon tea.

Ett roligt och omväxlande jobb

Att arbeta på restaurang innebär en stor variation i arbetsuppgifter och arbetstider. Ett roligt och omväxlande jobb där vi arbetar tillsammans i ett härligt team.

Houskeeping/städ

Personalen på housekeeping är väldigt viktig i vår verksamhet. De ser till att våra gäster möts av en välkomnande och harmonisk miljö.

Hotellreception

Arbetet som receptionist handlar i första hand om att välkomna och ge den bästa servicen till våra gäster.

Utomhuspool Art Garden Spa

Spa

På våra spaavdelningar råder lugn och harmoni. Här kan du arbeta i receptionen, gärna i kombination med att vara yogainstruktör eller massör/hudterapeut.

Kök

I våra kök lagas bland annat luncher, á la carte och bistrorätter. Utöver det ordnar vi fika till våra mötesverksamheter, arrangerar fester, bröllop, företagsevenemang m.m.

Möte & event

På våra konferensavdelningar finns lokaler i olika storlekar för möten, konferenser, fest och event.

Proud with passion pin

Proud with passion

Personalen är vår viktigaste och käraste tillgång. Proud with Passion är vår egen kravmärkning på att leverera glädje och service utöver det vanliga.

Glädjen av att göra andra glada

Att få ha ett arbete som innebär att glädja andra människor är ett härligt belönande jobb. Oavsett vilken avdelning du väljer att arbeta på så kommer du att få träffa nya människor och genom din service och ditt leende ge dem en upplevelse som de sent ska glömma.

Tillsammans med alla dina fantastiska arbetskamrater så ger vi våra gäster en rogivande fristad där de får stå i centrum för vår uppmärksamhet. När de lämnar oss vill vi skicka med dem en härlig upplevelse och ett oförglömligt minne.

Se lediga tjänster eller anmäl ditt intresse för att arbeta hos oss redan nu genom att skicka in ditt CV via en spontanansökan.