Information till dig som bor på hotellet

För att spara på miljön och minska antalet trycksaker på rummet har vi valt att ha en digital version av vår hotellinformation. Vi hoppas att du oavsett anledning till ditt besök skall njuta av vår miljö, mat och omtanke. Vi önskar dig en trevlig vistelse och finns här för dig om du behöver vår hjälp.

Hotellinformation A–Ö

A–C

D–G

frukost i restaurang på hotell eggers i göteborg

Frukostbuffé

Starta dagen med en rofylld frukost i vår vackra restaurang. Frukosten består av en stor mängd ekologiska och närproducerade råvaror av bästa kvalité. Välj mellan att slå dig ner i matsalen, ta trappan upp till våra pampiga chambre de séparée eller koppla av i vår mysiga lobby.

H–N

Fasad på Hotel Eggers

Parkering

Vi har ett samarbete med P-huset Nordstan och vid incheckning kan parkeringsavgiften betalas hos oss. Parkeringen kostar 165 kr/24 timmar. 

P–S

Eggers restaurang & bar

Restaurang & bar

I vår restaurang serveras vällagad, klassisk mat på ett modernt och medvetet sätt med en gnutta attityd och glimten i ögat. Här finns även en bar som serverar drinkar, cocktails samt har en gedigen dryckeslista med väl utvalda öl- och vinsorter.

T–Ö

Fotomontage vindkraft och hotel eggers

Vårt CSR-arbete

Här kan du läsa om vad vi gör för att ta ansvar för hur vi påverkar samhället, ur såväl ett ekonomiskt, miljömässigt som socialt perspektiv.
Sus husfru på eggers hotell i göteborg

Vad vi gör varje dag

Här kan du läsa om vad vi gör för att ta ansvar för hur vi påverkar samhället ur ett miljömässigt perspektiv. Allt från städning, uppvärmning, förbrukningsvaror och kaffe.
Lotus Member Lotus Hotel Group

Bli medlem och få fina erbjudanden

Bor du ofta på våra hotell och vill få ut mer av din vistelse? Vi vill att du som återkommande gäst ska känna att vi uppskattar din lojalitet. Genom Lotus Member tackar vi dig och ger samtidigt något tillbaka. Ju oftare du bor hos oss och på våra systerhotell, desto bättre förmåner får du.