Konferensförfrågan

Boka rum & frukost

Upplevelser på första parkett

Populära paket och aktuella erbjudanden i Göteborg

Planerar ni en weekend med vännerna i Göteborg, en sommar på västkusten eller upplevelser med familjen på Liseberg? Vi har ett antal attraktiva paket där du kan välja något som passar er.

Tveka inte att höra av dig till oss om du ändå vill skräddarsy din vistelse eller komplettera ditt paket med några trevliga tillval. Utbudet är stort och vi kan ordna det mesta för dig och ditt sällskap.

1
Kombinera en mysig hotellweekend med pulsen i Göteborgs city – Finn lugn och ro hos oss eller ta del av storstadens myller.
Pris från
1095:-/person
Inled helgen med after work och bubbel. Njut av en mysig hotellövernattning, sovmorgon och frukostbuffé.
Pris från
695:-/person
Ge vardagen lite lyx – paket med 3-rättersmiddag och övernattning mitt i veckan!
Pris från
995:-/person
Njut av en romantisk hotellnatt i Göteborg med champagne, ostron och 3-rättersmiddag i vår anrika restaurang.
Pris från
2 695:- för er båda
Ett hotellpaket med övernattning i mysig miljö, goda smårätter "petits" i restaurangen och frukostbuffé. Gäller utvalda dagar.
Pris från
745:-/person
Afternoon Tea
Njut av en övernattning mitt i "Lilla London", engelsk drink, Afternoon Tea och frukostbuffé. Ankomst fredag eller lördag.
Pris från
1095:-/person
När du bokar Matinépaketet får du bo en natt i ett av våra vackra "filmrum". Ett glas bubbel, biobiljett och frukostbuffé ingår.
Pris från
835:-/person
Överraska ditt hjärtas vän med en romantisk vistelse hos oss på Alla hjärtans dag! Övernattning, middag och välkomstpaket på rummet.
Pris från
1235:-/person
Fira första natten som gifta i något av våra finaste rum. Mousserande vin och choklad/frukt vid ankomst, champagnefrukost och sen utcheckning ingår.
Pris från
2 695:- för er båda