18 mars 2016

Påsk på Eggers

Påsken är på intågande och vi har gjort det eggstra påskigt här på Hôtel Eggers. ;)

Vi dukar upp en härlig påskbrunch på påskafton som innehåller alla de klassiska smakerna som denna helg ska innehålla. Sill, lax, ägg och lamm är självskrivna denna dag. 

Vi frågade vår kock Pierre om han ville dela dela med sig av lite pysseltips till påskbuffén och fick instruktioner i hur man färgar sina påskägg på bästa sätt.

Koka ägg med skal från gula lökar i en kastrull och skal från röda lökar i en annan.
Det går även att använda sig av rödbetor och blåbär vid färgning och det känns naturligtvis bäst i magen om det är så naturliga färgämnen som möjligt. Inte sant? 

Lycka till med påskpysslet nu! 

Upplagd av Kristin Lagerqvist 2016-03-18 11:13 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar