2 september 2016

Nya tider på hotellet

-Vi är så glada över att vår nya reception håller på att färdigställas. Kors vad fort det gått och vad nöjda vi är, säger Jessica Vialleton, Hôtel Eggers hotelldirektör.

Här är det de små detaljerna som räknas...

...men även de stora. Den nya cerise lobbysoffan gör sig fint till de vackra tapeterna och tillsammans med de möbler som är bevarade från tidigare tidsepoker. En bra mix i skön harmoni.

Nu ska bara rätt möbler komma på plats. Vi längtar efter att få visa upp slutresultatet.

Känslan ska vara överraskande men samtidigt hemtrevlig, lobbyn ska även spegla resten av hotellets interiör och känsla. Lobbyn är ju faktiskt det första och sista man tar del av som gäst.

Redan nu kan man känna av den härliga atmosfären bland de väl valda materialen och färgvalen vilket lockar till att slå sig ner med en tidning eller kanske datorn. Att avhandla ett kortare möte i en hotellobby rekommenderas varmt, det är mycket rörelse i en lobby men det känns oftast ändå privat att slå sig ner i några soffor på tu man hand.

Detaljer gör helheten tycker vi och lägger stor vikt vid att skapa stilleben att vila ögonen på. 

Psssst... Glöm inte att skriva i gästboken då du besöker oss. Vi älskar att bläddra och kika på alla hälsningar och det är också ett angenämt nöje för våra gäster har vi märkt. 

Trappa Eggers

Trappan har alltid fångat blicken hos de flesta som besöker oss. Inte så konstigt alls då den verkligen sticker ut i hjärtat av hotellet med den röda mattan med Eggers-vapnet på. Denna har vi lämnat orörd och snarare förhöjt med de nya tapeterna i liknande kulörer.

 Restaurangen har fått nya tapeter också och här har vi valt gröna toner. Det sägs att just grönt är den färgen som är lättast för ögat att acceptera. Den har en lugnande och uppfriskande effekt. Det symboliserar naturen och får dig att komma ner i varv.

Även restaurangen väntar på nya möbler som ska ta plats i dagarna. Väldigt spännande.

Och här har målarna varit flitiga minsann. Stora takrosetter har målats i guld och ska upp i taket för att sedan få stora kristallkronor hängandes under.

I kommande blogginlägg visar vi dig ett vackert slutresultat och lockar sannolikt in dig på en trevlig bit mat i vår nya restaurang. À bientôt!

Upplagd av Hôtel Eggers 2016-09-02 08:47 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar