10 februari 2016

Nya rum och en lite roligare februari till folket

Februari är ju en ganska ruggig månad där man mest bara längtar efter fågelkvitter, ljusare dagar och utslagna körsbärsblommor. Och i år har ju dessutom denna månad en extra dag...

Bäst att göra något riktigt bra av denna månad alltså. Lyxa till den med en hotellnatt eller två. Lite fler välsmakande restaurangbesök under dessa mörka kvällar. Brunch eller frukost med de bästa vännerna. Då slipper ni dessutom disken, inte sant?

Vår lobby piggar upp vilken deppig februarisjäl som helst med mjuka och glada färgklickar, mysig personal och levande ljus. Stig in och slå dig ner med en kopp kaffe och en bok ett slag.

Beställ något sött till. Dessa semlor serverades häromdagen då det vankades Fettisdag. Så gott! Hoppas du smaskade i dig både en och två.

Eller varför inte checka in? Här ser du lite av hur det ser ut på ett av våra nyrenoverade rum på Hôtel Eggers. Vi har i nuläget några provrum färdigställda för att se hur slutresultatet ska bli.

Det är en speciell, rolig och ansvarsfylld utmaning att renovera en så anrik hotellpärla som Hôtel Eggers.

Detta är Sus. Hon har jobbat på hotellet under många år och hon tycker också det är roligt med de nya förändringarna och rummens nya uttryck. 

Det är extra roligt att gå till jobbet när det är nya miljöer som ska putsas på.

Vi ser verkligen fram emot att dela med oss av slutresultatet till Dig här på bloggen under året.

Upplagd av Anonymous 2016-02-10 15:24 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar