22 mars 2016

Konferera mitt i centrala Göteborg

Vårt läge, endast 78 steg från Göteborgs centralstation, gör det lätt att mötas hos oss. Vi har fem konferenslokaler i varierande storlek i en miljö som erbjuder lugn och ro trots sitt centrala läge. Hos oss kan konferensgäster kombinera effektiva möten med upplevelser i Göteborg stad.

Konferens Eggers

Katarina och Erika möter du när du kontaktar oss angående en konferens eller när du kommer till oss för att konferera. De har arbetat i receptionen under många år så du har säkert träffat dem när du varit på besök hos oss. Båda fascineras av vår vackra miljö och intressanta historia. De är två vetgiriga själar som har ett gemensamt intresse för litteratur och samhällsfrågor. 

Vi tog en kik in i direktörsrummet som under lång tid tillbaka varit kontor för hotelldirektören men används nu istället som en lite mer intim möteslokal.

I Direktörsrummet sitter 8 personer i bekväma karmstolar runt det breda styrelsebordet. Vi har skapat en miljö som erbjuder lugn och ro mitt i Göteborg. Säg hej till vår restaurangchef John som denna dag tog plats vid bordet för ett veckomöte med övriga kollegor.

Bredvid Direktörsrummet ligger möteslokalerna Clubben och Kajutan, de båda rummen har plats för 16-20 personer. Kajutan var förr i tiden ett mycket elegant dam- respektive herrum.

Clubben ligger bara några steg från hotellobbyn – ett populärt mötesrum, som passar bäst för grupper upp till 20 personer. Lokalen har många fönster och en ombonad atmosfär som ger mötet ytterligare en dimension.
Under andra världskriget hölls här hemliga förhandlingar mellan tyska och brittiska militärer, vilket resulterade i utbyte av krigsfångar i hotellobbyn. Spännande!

Här kan du läsa mer om våra lokaler.

Vi tror att det är till stor hjälp för Dig som arrangerar möten och konferenser att se och uppleva anläggningen på plats.
Inom en snar framtid kommer vi påbörja en renovering. Då går vi varsamt igenom hela hotellet och tar en del i taget. Nyheter kommer att presenteras löpande.
För mer information och bokning av visning kontakta Hotelldirektör Jessica Vialleton, 031-333 44 41 eller jessica.vialleton@hoteleggers.se

Du kan också lämna en konferensförfrågan här>>

Upplagd av Anonymous 2016-03-22 10:41 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar